Topshow 2018

Inmiddels kijken we terug op een zeer geslaagde dag. Met de hulp van 8 keurmeesters en een groot leger vrijwilligers, is de Topshow 2018 een groot succes geworden. We hopen van harte dat één van de andere verenigingen in Noord-Holland volgend jaar het stokje weer van ons overneemt. Voor alle predikaten, punten en prijzen, zie de catalogus.

Hieronder een korte impressie van de dag:

Verder verscheen bij RTV IJmond onderstaand filmpje en was in het Noord-Hollands dagblad een mooi artikel geplaatst. (Klik erop voor een grotere versie)

Aankondiging:

De Topshow wordt dit keer gehouden op 17 februari 2018 in het Clusius College te Castricum.
In de lijn van de afgelopen jaren hebben ook wij besloten om geen minimum eisen in het vraagprogramma op te nemen voor het showen van de dieren. Ook wij laten het graag aan u als inzender over om met uw beste dieren naar Castricum te komen. Want het moet uiteraard ook deze keer weer een echte "TOP" show worden.
We hopen veel fokkers, keurmeesters en geïnteresseerden te mogen verwelkomen in Castricum om net als vorige jaren op een mooie manier samen met onze hobby bezig te zijn. Wij hebben er erg veel zin in en hopen op een geslaagde dag met een grote opkomst.

Locatie: Clusius College, Oranjelaan 2A te Castricum
Voor meer informatie:
E-mail: topshow2018@jong-leven.nl